Βιογραφικά Συμμετεχόντων

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ιδρύθηκε το 1995, με πρωτοβουλία του μαέστρου Γιάννη Τσανακά και επίλεκτων χορωδών της Λάρισας.

InDONNAtiόn

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο «InDONNAtiόn» δημιουργήθηκε το 2012 από τον καταξιωμένο μαέστρο Δημήτρη Κτιστάκη και απαρτίζεται από μονωδούς και επαγγελματίες μουσικούς.

ÖREBRO CHAMBER CHOIR

Η Χορωδία Δωματίου του Örebro ιδρύθηκε το 1961 από τον Lennart Spångberg, έχοντας ως έδρα της την πόλη Örebro στη Σουηδία. Το 1983, ο Fred Sjöberg ανέλαβε

ROSARTE

Η παιδική και νεανική χορωδία ROSARTE, που ίδρυσε και διευθύνει η μαέστρος Ρόζη Μαστροσάββα, αποτελείται από 300 επίλεκτα παιδιά και νέους ηλικίας 8 έως 24 ετών.

ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Το φωνητικό σύνολο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου της Κέρκυρας (ΦΣ) απαρτίζεται από

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανδρική χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας ιδρύθηκε το 1931. Από της ιδρύσεώς της τη χορωδία διηύθυναν διαδοχικά οι Α. Οικονόμου, Β. Κυλικάς, Σ. Τσαντήλας,

ΜΙΚΤΗ XΟΡΩΔΙΑ ΕΡΤ

Η Χορωδία της ΕΡΤ ιδρύθηκε το 1977 από τον Μάνο Χατζιδάκι, διευθυντή τότε του Τρίτου Προγράμματος της Ραδιοφωνίας, ως «χορωδία του Τρίτου»

Πληροφορίες

Από το 1985 ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας, διοργανώνει το Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας
“Παναγιώτης Παπαθανασίου”.
194 χορωδίες, 155 Μαέστροι και περισσότεροι από 7000 χορωδοί μέχρι σήμερα, έχουν εμφανιστεί στα 24 προηγούμενα φεστιβάλ.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται κάθε 2 έτη.

Facebook

fritru